alt-02845860015119547682dpszfjqrx.jpg

Mūsų sėkmingo renginio idėja: saugi ir tinkama palapinė, žvaigždės arba greito surinkimo formos. Tokia reklaminė palapinė yra puikus indikatorius, kad čia kažkas vyksta. Tai taip pat informuoja dalyvius kas yra renginio rėmėjai ar organizatoriai. Reklamai siūlome logotipą ir kitos grafinės informacijos spaudą ant palapinės stogo ir sienų. Galimybė spausdinti ant viso prekybinės palapinės paviršiaus suteikia Jums galimybę pateikti daug platesnę informaciją apie save ar savo prekinį ženklą.

Renginio pobūdis gali būti pabrėžiamas, pastatant reklamines vėliavas, kaip parodyta paveikslėlyje žemiau. XL reklaminės vėliavos dydis yra puikiausiai matomas sprendimas, o apie visas mūsų siūlomas vėliavų formas ir dydžius galite sužinoti ČIA. Taip pat siūlome ir super mobilius bei lengvai naudojamus roll-up stendus.

Kartais prekybinė palapinė yra ta vieta, kur viskas prasideda - ji pastatyta renginio centre (1 pav.), viskas vyksta aplink palapinę, o kartais viskas vyksta po palapine, kaip ir parodyta kitame paveikslėlyje.

Priklausomai nuo renginio, kartais užtenka vienos arba kelių reklaminių palapinių, o kartais pilnam užpildymui prireikia ir priemonių sėdėjimui. Ir šiuo atveju Mitko ateina Jums į pagalbą. Populiariausia sėdėjimo priemonė reklaminiuose renginiuose - reklaminiai sėdmaišiai. Populiariausi dydžiai: S, M ir L. Iš viso Mitko siūlo 15 sėdmaišių ir sėdėjimo priemonių modelių, tad tikrai išsirinksite sau tinkamą.

Žiemos renginių metu turime užtikrinti, kad mūsų darbuotojai ir klientai nesušaltų. Mes turime pasirūpinti, kad lankytojai užsukę į mūsų reklaminę palapinę pasijustų jaukiai ir šiltai. Specialūs IR (infraraudonųjų spindulių) šildytuvai gali daryti stebuklus, jie užtikrina, kad kiekvienas lankytojas mėgausis nuostabiais prisiminimais iš renginio. Jūs galite būti tikri, kad jūsų prekės ženklas bus susietas su teigiama emocija. Jie prisimins Jus kaip įmonę, kuri rūpinasi klientais įvairiuose lygiuose, pradedant nuo linksmybių ir veiklos organizavimo ir baigiant šiluma žiemos metu.

Paskutiniai aksesuarai, kurie yra būtini ilgais žiemos vakarais yra susiję su apšvietimu - mūsų pasiūlymas - bevielis LED apšvietimas. Patogumas, kai nėra maitinimo kabelių, yra akivaizdus; 4 šviesos režimai ir "POWERBANK” funkcionalumas yra pakankamas privalumas pasirinkti šį produktą.

Galų gale turėtumėte nuspręsti, ar erdvė aplink palapinę bus visiškai atvira, ar tam tikras zonas norėsite atitverti reklaminėmis sienelėmis, kurios tarnautų ne tik kaip tvorelės, bet ir kaip dar viena papildoma reklaminė zona. Visa tai kas išvardinta ir yra mūsų receptas sėkmingam žiemos renginiui.

Tikimės, kad šiame trumpame tekste sugebėjome patarti planuojant ir organizuojant svajonių renginį jums ir jūsų klientams. Žinoma, mes rekomenduojame išbandyti visus kitus mūsų produktus ir priedus. Neatsitiktinai mūsų šūkis yra - MITKO RENGIAMS.


Ar ši informacija Jums buvo naudinga?

Žvaigždutėmis įvertinkite straipsnį

Vidutinis vertinimas: 5/5. Įvertino: 1

Taip pat skaitykite